Even er tussenuit ? Boek een leuke City Trip bij TravelAsVIP

Bij TravelAsVIP boek je een leuke City Trip in Europa naar bijvoorbeeld Milaan, Berlijn, Parijs, Wenen, Praag, Madrid, Barcelona, Lissabon, Londen, Luxemburg en Rome.

De reis bij TravelAsVIP is altijd inclusief vervoer van huis naar de luchthaven, vliegtickets, transfer van en naar het hotel, minimaal een 3 sterren hotel (inclusief ontbijt), transfer naar een outlet center en/of designer outlet center en/of sightseeing tour. Tegen meerprijs kunnen wij ook een reservering maken bij een restaurant.

Wat verwachten we van jou ? Dat je aangeeft waar je naar toe wilt, met hoeveel personen je gaat reizen, je in bezit bent van een geldig paspoort en of ID, of we bagage moeten inchecken (meerprijs), of je een allergie hebt en je aan alle verplichtingen omtrent corona voldoet. Dit laatste voorkomt een teleurstelling als je geweigerd wordt op de vlucht of in het land van bestemming.

TravelAsVIP heeft een paar exclusieve City trips voor je samengesteld, zoek en boek !!

Hieronder tref je ons City trip aanbod voor de maand september, zoek en boek !!

Alle City trips boekingen vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl
Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan TravelAsVIP, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow www.certo-escrow.com/nl, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan TravelAsVIP. Mocht TravelAsVIP voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.