U een vrije dag en wij met de kinderen een dagje weg
Waar kijkt een kind, dat naar school gaat, vaak een heel jaar naar uit? Het schoolreisje natuurlijk, lekker een dag weg met andere kinderen en plezier maken. De kinderen willen dat niet alleen met schoolreisje doen maar ook als ze vakantie hebben. Helaas kan dat niet altijd omdat sommige ouders geen tijd hebben vanwege hun drukke baan of willen ze net op die dag graag een dag samen zijn of juist een dagje iets voor zichzelf doen.
Wij zijn een exclusieve VIP service die met uw kinderen en hun favoriete vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes of broertjes en zusjes gezellig een dag op stap gaan naar een dierentuin, pretpark, speeltuin of themapark. U, als ouders kunnen genieten van een vrije dag of de belangrijke vergadering bijwonen. Ons team, dat bestaat uit professionele medewerkers, zorgt dat uw kinderen niets tekort komen. De kinderen worden als echte VIP’s behandeld.
Tijdens de reis kan er volop gezongen en gekletst worden of eventueel naar een film gekeken worden. Ook krijgen de kinderen een rugtas met wat lekkers en gezonds te eten en te drinken. In het park of dierentuin krijgen de kinderen natuurlijk een patatje of pannenkoek en een ijsje toe want dat hoort er bij als je uitgaat als een VIP.
Kijk samen met uw kind waar het dagje weg naar toe gaat. Hebben jullie de keuze gemaakt, de reservering gemaakt en betaald, dan ontvangt je per mail een bevestiging van de boeking. Een paar dagen van tevoren ontvang je een herinnering hoe laat we jullie op komen halen. Op de dag zelf zijn wij op het afgesproken tijdstip aanwezig met onze VIP bus en kan de pret beginnen. Heb je al zin gekregen om een dag met ons weg te gaan ? klik dan op één van de reserveer buttons aan de rechterkant, op de vervolg pagina vul je je naam, telefoonnummer en emailadres in. Dan geef je aan waar je naar toe wilt; een dierentuin, geef dan gelijk aan welke dierentuin, of een pretpark en welk pretpark, of een speeltuin of een themapark of een buitenlands pretpark. Kies dan een dag waarop je weg wilt, hoeveel kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar je meeneemt en hoeveel kinderen ouder zijn dan 12 die je mee wilt nemen.
Heb je alles ingevuld? klik dan op verzenden. En dan……. ??? Dan gaan wij gaan met je aanvraag aan de slag en proberen binnen 1 dag een bevestiging te sturen met de prijs (dat is voor je ouders) en een betaallink. Is het betaald dan krijg je daar een bevestiging van en dan is alles definitief !! Jullie gaan een dag weg met TravelAsVIP en jullie zijn de VIP’s.
Waar wacht je nog op ??klik op een plaatje aan de rechterkant en wie weet tot snel !!